Nőnap a Mischler Cakesben


Idén is dekoratív, különleges desszertekkel készültünk a hölgyek előtt tisztelgő, nemzetközi Nőnap alkalmából, hogy édes meglepetéssel is köszönthessük őket, a csodás NŐKET!


Bár egy ideje semmi sem tervezhető vagy kiszámítható, mi igyekszünk megbízhatóan rugalmasak lenni, így bízunk az előrehozott, március 7-ei nőnapi pultunk létjogosultságában!


Gyertek tehát már vasárnap beszerezni nőnapi finomságainkat, de ne feledjétek, utána sem zárunk be, várunk Titeket minden nap és házhoz is rendelhetitek finomságainkat!

Változatos kínálatunk lehetőséget biztosít rá, hogy mindenki megtalálhassa azt a - hagyományos, trendi vagy mentes - süteményt, amellyel mosolyt csalhat a Hölgyek arcára.


Igazán finom vonalvezetésű, légiesen könnyed desszertként biztosan nagy sikert arathatunk az élővirággal díszített, egzotikus ízvilágú mangó-tejcsokoládé mousse desszerttel.Romantikus, kecses megjelenésű desszertünk az epres-vaníliás linzer virág, mely élővirággal és friss gyümölcsökkel gazdagított megjelenése mellett ízletes, krémes töltelékével is levesz mindenkit a lábáról.